Stoverij

Telen
Telen

Telen

De basis van onze premium kwaliteit start bij de teelt en onze telers.

Plukken
Plukken

Plukken

Ieder jaar wordt rond september - oktober de nieuwe oogst stoofperen geplukt.

Koelen
Koelen

Koelen

Tot aan de verwerking worden de peren onder geconditioneerde, gekoelde omstandigheden bewaard. Saint Rémy is jaarrond te bewaren, terwijl de Gieser Wildeman in het seizoen (oktober t/m maart) verkrijgbaar is.

Schillen
Schillen

Schillen

Schillen is voor consumenten en professionals een tijdrovende bezigheid. Bij Ranfru schillen we semi-automatisch met als resultaat een handmatig geschild uiterlijk.

Stoven
Stoven

Stoven

Langzaam stoven met de juiste kruiden en specerijen, vormt het hart van ons bedrijf.

Verpakken
Verpakken

Verpakken

De serveerklare en panklare stoofperen worden afhankelijk van de bestemming verpakt in consumentenverpakkingen (schaal, emmer), grootverpakking (gastronorm, emmer) of industrieverpakking.

Distribueren
Distribueren

Distribueren

De Ranfru producten worden gekoeld bewaard en dagelijks gekoeld aangeleverd bij de verschillende klantgroepen in Nederland.